Medlemskap i Brasilianska Handelskammaren

Service

Brasilianska handelskammaren (BHK) representerar medlemmarnas intresse i sina etablerade kontakter med statliga departement både i Sverige och i Brasilien.

Att vara medlem I Brasilianska handelskammare (BHK) är ett effektiv sätt för att skapa nya handelskontakter, bilda olika nätverk och ta del kunskap om handeln mellan Sverige och Brasilien.

Ny medlemsförmån:

Som medlem i har du möjlighet att utnyttja vårt förmånspaket. I takt med att verksamheten bygges ut kommer vi att uppdatera förmånspaketet för att kunna erbjuda bredare service för våra medlemmar.
 

Fem nyttiga medlemsförmåner

1. Vi för din talan.
Du är med och påverkar svenska handelspolitiken i frågor som är avgörande för exponering av svenska företag på den brasilianska marknaden.

2. Du får affärskontakter.
Via medlemsmöten och nätverksträffar hittar du nya partners och kunder både i Sverige och i Brasilien.

3. Specialister gratis.
Som medlem får du kostnadsfri rådgivning av Handelskammaren inom bland annat näringslivsfrågan i olika områden och handel i Brasilien.

4. En plats på handelskammartorget.se
Som medlem finns ditt företag med på www.swedcham.br.com, Handelskammarens medlemsdatabas på nätet. Här kan du hitta nya kontakter, annonsera och rikta specialerbjudanden till andra medlemsföretag i Handelskammare.

5. Evenemang.
Alla medlemsföretag får var sitt VIP-kort för två personer. Det ger 40 % rabatt i inträdes avgifter till de evenemang som organiseras av handelskammare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0