Anmälan 7/5

DATUM 
7 maj 2010

TID 
09:00-11:30

PLATS 
Handelskammarhuset, Västra Trädgårdsgatan 9, Stockholm

Registrering från: 8.30

Kostnadsfritt

Ingår: Kaffe

SISTA ANMÄLNINGSDAG 
3 maj 2010

Klicka här för anmälan!

KONTAKTPERSON 
Helena Broberg
Telefon: 08-555 100 31 
E-post: helena.broberg@chamber.se


Seminarium om Brasilien 7/5 - Brasilien - Möjligheternas land

Brasilien - Möjligheternas land

Stockholms Handelskammare och Brasilianska Handelskammaren i Sverige bjuder in till föredrag

 

 

Brasilien är Latinamerikas största ekonomi, och den nionde största ekonomin i världen. Landet är också en av kontinentens mest stabila demokratier. Sedan början av 90-talet har Brasilien genomfört en öppning mot den globala ekonomin och lyckats med ekonomiska reformer. Detta har lett till stora utländska direktinvesteringar i landet. Idag omsätter omkring 200 svenska dotterbolag runt 50 miljarder SEK årligen i Brasilien. Potentialen är stor.

 

Stockholms Handelskammare arrangerar tillsammans med Brasilianska Handelskammaren i Sverige ett möte fredagen den 7 maj för företag i diverse branscher om möjligheterna på den brasilianska marknaden.

 

Kom och lyssna på Jonas Lindström, vd för Svenska Handelskammaren i Brasilien, och Peter Rowland, management konsult från Brazilian Business Partners (BBP).

 

Svenska Handelskammaren i Brasilien har varit den naturliga kontaktpunkten för svenska företag i Brasilien sedan den grundades 1953. Handelskammaren har ett nätverk med över 250 medlemmar, inklusive alla de stora svenska multinationella företagen i Brasilien.

 

Brazilian Business Partners (BBP) hjälper utländska företag att etablera en framgångsrik verksamhet i Brasilien. Med många års erfarenhet från Brasilien, kan BBP marknaden, regler och förordningar, och hindren inom den brasilianska marknaden.

 

 

KOSTNADSFRITT

 

08:30-09:00 - Registrering, kaffe

09:00-09:15 - Inledning Anders Lundwall, vice VD Stockholms Handelskammare

09:15-09:35 - Brasilianska Ambassadören, Mr Antonino Lisboa Mena Gonçalves

09:35-11:30 - Föreläsning. Efter föredraget finns möjligheter till individuella samtal.


RSS 2.0