Presentation av Bo Hermansson och företaget Tialb

Tialb är ett företag som började för 10 år sedan och importerar/ distribuerar ost och mejeri produkter från Tyskland och Italien, drycker,  bröd produkter från Pålen och Holland. Vi representerar varumärken som Ehrmann yoghurtar, Omira lyxyoghurtar, Heinrichsthaler ostar mm..
Vi har eget lager i Skåre ( strax utanför Karlstad) på 2.500 kvadratmeter, både kylt och torrt. Vi har egna lastbilar som levererar över hela Skandinavien.
Omsättning 2008 på 105 miljoner SEK , med 17 anställda. Våra kunder är Ica, Coop, Axfood, Bergendahls, Netto,Konsum Värmland, Nordikon, alla gränsbutiker och Ica butiker över hela Sverige som tar direkt leveranser. (Maxi, Kvantum,Supermarket etc..)
Vi har ett dotter bolag som säljer till Norge, och en partner i Finland som vi samarbetar med. Danmark kommer igång efter sommaren.
 
Vårt intresse är att starta upp en relation med brasilianska företag. Bo Hermansson åker till Brasilien i slutet av april, och blir där en månad. Jag har redan satt upp möten med runt 20 leverantörer, men fortsätter att leta efter nya spännande projekt. Produkter vi letar mest efter är självklart inom vår bransch med matvaror. Det som ligger högst på listan är kyckling, kött, frysta frukt juicer och konserver.
 
Eftersom Bo känner till Brasilien rätt så bra, så ska vi satsa långsiktigt på detta projekt. Vi har bra kontakter med våra kunder, som informerar oss om intressanta produkter, och sedan ger oss en snabb ''feedback'' om det är något intressant.
 
Ser fram emot en kontakt med er, och hoppas det kan bli spännande affärer i framtiden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0