Bli Medlem

Medlemskap i Brasilianska Handelskammaren i Sverige


Brasilianska Handelskammaren bildades under hösten 2006 som en systerhandelskammare till Svensk-Brasilianska Handelskammaren med säte i Sao Paulo i Brasilien.


Vårt syfte är att verka för ett ökat utbyte mellan Brasilien och Sverige.


Vi har vårt kontor på Gävlegatan 16, 113 85 Stockholm som vi delar med Solving Efeso som genom att vi får vara på deras kontor sponsar vår verksamhet.


Vi genomför ett antal gemensamma aktiviteter varje år där personer, institutioner och företag kan träffas och utbyta erfarenheter. Flera av dessa aktiviteter är sponsade av något av våra medlemsföretag.


Vi ger ut en tidning tillsammans med Svensk-Brasilianska Handelskammaren 5-6 gånger per år där vi normalt har ett uppslag per nummer.


Informationen om våra aktiviteter finns på vår blogg, http://www.brasiliens.blogg.se/ eller på http://www.swedcham.com.br/


I Brasilianska Handelskammarens styrelse sitter under 2009;

Hugo Oljemark, Elisa Sohlman, Sharif Pakzad, Bengt Svensson och Tomas Eliasson.


Var med och stötta vår verksamhet genom att bli medlem. Betala in SEK 300 för individuell melem eller SEK 1500 för företagsmedlem.


Betala på vårt bankkonto; SEB 5201 10 807 46  och uppge namn på inbetalningen. Maila gärna in era kontaktuppgifter till hugo@swedcham.com.br när ni ansluter er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0