Pressmeddelande: Kunskap främjar handeln mellan Brasilien och SverigePressmeddelande 11.05.24

Kunskap om varandra främjar handeln!
Perspektiv och Verklighet av brasilianska och svenska företag

”Brazilian Boom” – Perspectives and insights on key markets for Swedish companies” är ett seminarium som arrangeras av Brasilianska Handelskammaren i Sverige, i samarbete med Prime Group & United Minds.
Seminariet, som äger rum hos Nasdaq OMX Nordic i Stockholm, Tullvaktsvägen 15 är en del av besöket som medlemmar av IBGC – Brasilianska Institutet för Bolagsstyrning gör i Sverige och Finland mellan 23 och 31 maj. Ett 50-tal nyckelpersoner från brasilianska näringslivet och finansvärlden ingår i gruppen.

- Det är en stor ära att kunna stödja IBGCs besök i Sverige och på så sätt kunna bidra till spridning av modeller för företagsstyrning grundade på etik och öppenhet; en kultur som växer i Brasilien och har alltid varit en viktig fråga i vårt arbete, säger Elisa Sohlman, VD för Brasilianska Handelskammaren.

Valet av de nordiska länderna är en del av IBGCs strategi för 2011 som syftar till att lära känna den nordiska modellen för bolagsstyrning, som kännetecknas av stora företag i världsklass.
Fokusen under seminariet är olika sektorer av ekonomin bland annat infrastruktur, industri och handel. Jens Henriksson, VD för Nasdaq OMX Stockholm kommer att vara bland huvudtalarna.

- Utbytet ger oss möjlighet att exponera den positiva utvecklingen i bolagsstyrningen i Brasilien, samtidigt får vi möjlighet att veta vad de svenska företagen förväntar sig för att kunna investera i Brasilien. Detta kommer säkerligen att vara mycket fruktbart för att främja och stärka banden mellan ekonomierna i Brasilien och Sverige, säger Heloisa Bedicks, VD för IBGC.
Under plenarsammanträdena kommer deltagarna att få möjlighet att nätverka med representanter från olika stora svenska företag med verksamhet i Brasilien, som till exempel Electrolux och Ericsson. Bland de brasilianska deltagarna finns representanter ifrån BNDES, UFRJ, Petrobras, och CVM.
Om Brasilianska Handelskammaren

Brasilianska Handelskammaren grundades 2006 som en systerhandelskammare till Svensk-Brasilianska Handelskammaren i Brasilien. Vi arbetar för att öka utbytet mellan Sverige och Brasilien både ekonomiskt och kulturellt. Handelskammaren genomför årligen ett antal olika aktiviteter i syfte att skapa nätverk och öka informationen om affärsmöjligheter i de två länderna.

 Kontaktuppgifter – Pressansvarig

Clarice Goulart – Cultural Manager +46 (0) 76 273 2962 clarice@swedcham.seSponsring:


Kommentarer
Postat av: resume online

Thanks a lot for such great advice concerning the marketing!

2011-10-23 @ 05:10:21
URL: http://cvresumewriters.com/onlineresume.php

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0